23/10/15

Kwantumfysica ten gunste van onze gezondheid en welzijn

Info-avond met gastspreker Lode Denecker

Donderdag 29 oktober 2015

Ontvangst om 19u - aanvang om 19u30

 

Tijdens deze workshop leert u de invloed van kwantumfysica op ons leven kennen, begrijpen en toepassen. U krijgt ook vele praktische tips om gezond te leven en om op een gezonde manier om te gaan met straling (GSM, Wifi etc.). Tevens maakt u kennis met de AQwaVit Water Vitaliser, DROPS15 en de Penta Power Tags.

 

De AQwaVit Water Vitaliser transformeert water en maakt het vitaal, zacht en lekker. Hierdoor worden de waterleidingen ook energetische antennes en verhoogt het energetisch veld en de vitaliteit van jouw woning.

Door in een vitalere omgeving te leven ervaart u meer rust en harmonie en bent u beter opgewassen tegen verschillende bronnen van stress o.a. e-smog, geopathische stress... U voelt het verschil in lichaam en geest!

DROPS 15 is een gamma van energetische druppels die door specifieke informatie oorzakelijk ons zelfhelend vermogen stimuleren. Ze werken op verschillende vlakken van ons zijn: geestelijk, mentaal, emotioneel en lichamelijk.

De Penta Power Tags neutraliseren de mogelijke schadelijke effecten van straling van GSM, WIFI, DECT, bluetooth etc. en versterken uw energetisch veld. Ze genereren een positief veld dat de mogelijke (scalaire) component van straling voor zowel mens, dier als plant neutraliseert. Doordat er niet geraakt wordt aan de elektromagnetische component van de straling, blijven uw toestellen evengoed werken als voorheen.