Phyto 5:

De nummer 1. in energetische en natuurlijke gelaatsverzorgingen

Naast het gebruik van producten met uitzonderlijke energetisch waarde, wordt tijdens gelaatsverzorgingen gebruik gemaakt van exclusieve technologie voor energetische drainage, chromatherapie (gebruik van kleur en licht) en biostimulatie. De apparatuur helpt uw lichaam zuiveren en verjongen en doet uw levensenergie stromen, de impact is verbluffend.

Geef aandacht aan jezelf en ervaar de positieve impact!

Niet alleen vrouwen ervaren de weldaad van Phyto 5 - gelaatsverzorgingen, ook mannen vinden deze verzorging geweldig!

Maak jouw keuze uit de volgende behandelingen:

Phyto 5 First time

30 min. - € 45

Stap je voor het eerst in de wereld van Phyto 5?

Dan is deze miniverzorging de perfecte kennismaking. Uw huid wordt professioneel getest, u ontvangt een gepersonaliseerde huiddiagnose. Resultaat: een egale en zachte huid.

 

Phyto 5 Balans - hypergevoelige huid

60 min. - € 75

Een gelaatsbehandeling voor huidjes die niets meer verdragen. De huid wordt zachtjes terug in balans gebracht. U ontvangt een gepersonaliseerde huiddiagnose en aangepast advies.

 

Phyto 5 Harmony

90 min - € 110

Kom binnen in de wereld van de 5 elementen. Verzorg je huid in harmonie met de seizoenen, een specialiteit van Phyto 5. Voor elk huidtype een aangepaste verzorging.

Resultaat: uw huid blijft in optimale conditie tijdens elk seizoen. Tijdens deze verzorging worden alle functies van huid actief gestimuleerd, waardoor uw gelaat in harmonie komt. Ideaal om deze behandeling maandelijks te doen.

 

Phyto 5 Jong door 5 krachten

120 min - € 145

Wat vertelt ons gezicht? Huidanalyse gebaseerd op de Chinese energieleer van de reflexzones. Deze geavanceerde verzorging werkt in op elke zone van het gezicht, waardoor het zichtbaar verjongt.

Een topbehandeling!

Deze behandeling is boekbaar na het doorlopen van de Harmony 5-elementenkuur.

 

Ageless La Cure - huid met ervaring

90min - € 110

3 weekse kuur anti- aging kuur.

Deze gelaatsverzorging biedt eeuwige schoonheid die zorgt voor een jonge, volle en stralende huid. Werkt liftend en verstevigend zonder het gebruik van inspuitingen. Rimpels worden van binnenuit opgevuld.

Phyto 5 Essentie - Quantum - gelaatsbehandeling 

105 min - € 135

PHYTO 5's paradepaard en uniek in de wereld.

Vanuit Quantumniveau brengen we emotioneel, energetisch en fysiek evenwicht. Een stralend gelaat tot resultaat! 

Na deze verzorging wordt de behandeling thuis verdergezet met geselecteerde serums.

Een Essentiebehandeling bestaat steeds uit een diagnose van emotie, energie en materie die verwerkt wordt in de behandeling.

Een Essentiegelaatsbehandeling is steeds mogelijk in combinatie met de Essentie-lichaamsbehandelingen, dit aan een Essentie-uurtarief van € 85/uur.

Thuisreceptuur is aan te raden na de behandeling.