Phyto 5:

De nummer 1. in energetische en natuurlijke lichaamsverzorgingen
Naast het gebruik van producten met uitzonderlijke energetisch waarde, wordt tijdens lichaamsverzorgingen gebruik gemaakt van exclusieve technologie voor energetische drainage, chromatherapie (gebruik van kleur en licht) en biostimulatie. De apparatuur helpt uw lichaam zuiveren en verjongen en doet uw levensenergie stromen, de impact is verbluffend.

Geef aandacht aan jezelf en ervaar de positieve impact!

Maak jouw keuze uit de volgende behandelingen of laat je persoonlijk adviseren:

Phyto 5 Gommage 

30 min - € 35

De Phyto 5 gommage maakt je huid perzikzacht door de dode huidcellen en oppervlakkige toxines te verwijderen. De gommage geeft je een verkwikkende doorbloeding en laat een 'soft touch' na.

Resultaat: zachte huid, betere opname van andere werkstoffen

Phyto 5 - pakking

45 min - € 50

 

Maak je keuze uit 6 verschillende kleuren voor jouw Phyto 5 pakking. Wil je ontgiften, vermageren, ontladen of net meer energie opladen? De Phyto 5 pakkingen hebben elk een bijzondere energie.

Phyto 5 - zijdezacht

60 min - € 70

Voor wie zijn gezonde levensstijl wil ondersteunen met een opspannende en hydraterende beauty behandeling.

Resultaat: uw huid is perfect ontdaan van alle dode huidcellen. De violette kleipakking zorgt voor een liftend effect op de huid. U ziet er mooi strak uit, u voelt zich vol energie. Een must na het zonnen.

Phyto 5 - drainage

75 min - € 75

Een Phyto 5 drainage zorgt ervoor dat je hele lichaam weer fris en zuiver voelt, en er strak uitziet. Je bruist weer van energie, je kan er weer tegenaan.

Ons eigen lymfesysteem is één van de belangrijkste katalysators van ons persoonlijk energiepeil. Wanneer dit niet goed functioneert, voelen we ons vermoeid, opgezwollen en vertoont de huid vaak onzuiverheden. Met de Phyto 5 drainagetechniek laten we uw energie weer op volle toeren draaien en doen we uw huid weer stralen.

Drainage heeft een schitterende werking op de 5 fluides van het lichaam:

  • de energiecirculatie van de spieren
  • de arteriële bloedcirculatie
  • het bindweefsel
  • de veneuze- en lymfecirculatie
  • de watercirculatie

Phyto 5 Harmony

2 uur - € 125

Voor wie een druk leven heeft en nood heeft aan een heerlijke lichaamsbehandeling voor diepe ontspanning en herbronning. Ideaal om deze behandeling één à twee keer per seizoen te doen.

Resultaat: uw lichaam en huid in optimale conditie tijdens elk seizoen. Met een uitgerust en goed gevoel gaat u naar huis - de ontspanning werkt nog uren na.

Phyto 5 - Silhouette

2u15 - € 140

Tijd om uw silhouet terug te vinden? De Phyto 5 silhouette behandelingen helpen jouw contouren te moduleren. Voor een lichaam in topvorm. Tijdens deze verzorging wordt je lichaam en huid actief gestimuleerd, waardoor je je in balans voelt.

Phyto 5 - pretty woman

2u30 - € 150

Voor alle (nieuwe) mama's en vrouwen, die hun inwendig evenwicht willen herstellen. Even tijd om tot uzelf te komen. Uw huid wordt (na de zwangerschap) voorzien van voldoende vocht, mineraliserende elementen en voedende actieve stoffen.

Resultaat: je voelt je mooi en vrouwelijk. De buik krijgt een heel speciale aanpak. Je lichaam wordt gelift

Mogelijk speciale KUUR: 5 behandelingen. Neem contact voor meer info.

Phyto 5 - rugontspanning (geliefd ook bij mannen)

75 min - € 80

Voor wie zijn rug extra aandacht nodig heeft of wil verwennen. Combinatie van ontspanning, een nieuw gevoel van souplesse en sterkte in de rug.

Resultaat: ontspanning in heel uw lichaam